Sursa foto: click AICI

 

Asa cum softul telefonului trebuie protejat cu un antivirus, tot asa si exteriorul mobilului merita toata atentia ta. Daca vrei sa prelungesti durata de viata a telefonului, iti recomandam sa folosesti o husa de protectie rezistenta. Iata care sunt cele mai bune modele de huse.

Carcasele tip 360 de grade

Cele mai bune huse de protectie pentru mobil sunt cele de tip 360 de grade. Acestea acopera complet telefonul, creand un adevarat scut impotriva factorilor externi care l-ar putea deteriora. Utilizatorii lor se vor bucura de un ecran fara zgarieturi, de margini care nu sunt ciobite in cazul in care telefonul cade pe jos si de o vizibilitate excelenta a ecranului.

Husele ultra-slim

Multumita materialului din care acestea sunt confectionate (siliconul), aceste huse par a fi, de cele mai multe ori, ca turnate pe telefon. In plus, senzatia la atingere este una foarte placuta, oferind totodata si o aderenta perfecta. Husele ultra-slim sunt preferate mai ales de catre cei care vor accesorii cat mai discrete, dar practice. Poti merge pe varianta uni sau poti opta pentru modele deosebite, cu desene sau forme diverse.

Husele slim

Materialele din care sunt confectionate aceste produse sunt siliconul, plasticul bicarbonat, dar si combinatii intre cele doua. Exista si varianta premium a huselor slim, realizate din piele sintetica sau poliuretan, ori chiar din piele naturala, avand la interior o captuseala rezistenta din microfibre. Aspectul telefonului echipat cu o husa de acest fel va fi unul elegant si fresh.

Husele flip (tip carte)

Asemanatoare unui toc, husele tip carte pot veni accesorizate cu capse ori capace special create pentru a putea fi prinse de o curea. Aceste huse sunt de obicei fabricate dintr-o carcasa din silicon sau din plastic carbonat pentru partea din spatele a telefonului. Ecranul telefonului este acoperit cu un capac rabatabil, dintr-un material poliuretan sau din piele naturala.

Un model inedit de huse flip sunt cele stil oglinda: capacul este semitransparent, astfel incat poti vizualiza imediat notificarile. Aceste accesorii sunt concepute pentru diferite modele de smartphone, cum sunt aceste huse pentru Samsung Galaxy S21 de pe brandgsm.ro.

Husele Armor

Husele Armor sunt populare in randul celor care prefera aspectul impunator, dar si modern. Fiind cele mai masive dintre toate cele prezentate mai sus, husele Armor au un design futuristic si sunt extrem de atractive. 

Asa cum spune si numele, aceste huse joaca rolul unei armuri, care nu permite deteriorarea carcasei telefonului. Stratul dublu de protectie din plastic si silicon va face insa ca dimensiunile telefonului sa creasca.

 

Stilul pe care l-ai abordat si preferintele tale vor decide care dintre modelele de huse de telefon prezentate mai sus se potrivesc cel mai bine gusturilor tale.