Livrare si plata

Produsele de pe acest site sunt comercializate si livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Modalitati de plata

Ramburs – presupune sa achitati contravaloarea comenzii in momentul in care primiti coletul. Factura in original va fi in colet, iar curierul va va elibera chitanta pentru contravaloarea facturii (iar daca sunteti societate, operati factura si chitanta respectiva in contabilitate).

Plata cu card online  emis sub sigla VISA (Classic si Electron), MASTERCARD, MAESTRO.  Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele EuroPayment Services(euplatesc.ro). BrandGSM.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

 
Plata cu Ordin bancar (avans) in baza facturii proforme eliberate pentru comanda online.

Numerar - Modalitate de plata disponibila pentru clientii care solicita ridicarea comenzii de la unul dintre magazinele BrandGSM

Modalitati si costuri de livrare

Taxa de transport este inclusa pe factura proforma (care se genereaza la finalizarea comenzii si o puteti vizualiza atat pe e-mail cat si in contul dvs, la istoric tranzactii) si nu se modifica ulterior. Intrucat preturile includ TVA si taxa de transport este fixa, in momentul in care verificati factura proforma, valoarea afisata la total reprezinta suma finala de plata, la care nu se adauga alte taxe. Nu platiti rambursul banilor, kg sau km suplimentari, acestea sunt suportate de catre noi.

Pentru comenzile peste 150 RON (cu TVA), taxa de transport este suportata de catre noi, iar dvs. achitati doar contravaloare produselor.

Costurile de transport pentru comenzile sub 150 lei sunt: 

- 10 lei - Bucuresti (Pentru plata in avans - card / OP - costul de livrare pe Bucuresti este de 5 lei)

- 16 lei - alte localitati (Pentru plata in avans - card / OP - costul de livrare pe Bucuresti este de 13 lei)