Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

Huse Samsung Galaxy S20 Ultra

73 produse

Page
pe pagina
Crescator

73 produse

Page
pe pagina
Crescator

Huse Samsung Galaxy S20 Ultra

Noul tau smartphone trebuie protejat de zgarieturi si lovituri de o husa pentru Galaxy S20 Ultra de calitate. Ti-am pregatit o selectie de modele de husa originala Samsung Galaxy S20 Ultra, precum si o multime de modele de la producatori de top, astfel incat sa poti alege cel mai bun raport calitate-pret.

In functie de modul in care folosesti telefonul, poti alege intre o husa de tip book sau carcasa. Iti recomandam sa folosesti o husa Galaxy S20 Ultra de tip book daca ai nevoie de o protectie completa smartphone-ului tau. Acest tip de husa permite accesarea rapida a functiilor telefonului si gestionarea apelurilor, mesajelor si notificarilor fara a ridica capacul husei, datorita ferestrei semi-transparente cu care este prevazuta husa. In cazul in care folosesti mai frecvent telefonul, iti recomandam o husa pentru Samsung Galaxy S20 Ultra de tip carcasa, ce permite accesarea rapida a display-ului telefonului.

Si materialul este foarte important atunci cand alegem o husa pentru telefonul nostrum, cele din silicon fiind recunoscute pentru faptul ca preiau socurile atunci cand telefonul este lovit, protejandu-l mai bine. Daca si aspectul husei este foarte important pentru tine, iti recomandam o husa din piele naturala la exterior.

Ai o multime de modele de huse pentru Galaxy S20 Ultra din care sa alegi pentru a-ti proteja cat mai bine smartphone-ul, alege modelul potrivit!

Esti de acord sa te anuntam cand avem campanii, promotii, noutati?

mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.