Huse Galaxy S20 Ultra

Huse Galaxy S20 Ultra - Profita acum de cele mai bune preturi!


Huse Galaxy S20 Ultra - Descopera oferta BrandGSM.ro.

56 produse

pe pagina
Crescator

56 produse

pe pagina
Crescator

Huse Samsung Galaxy S20 Ultra

Noul tau smartphone trebuie protejat de zgarieturi si lovituri de o husa pentru Galaxy S20 Ultra de calitate. Ti-am pregatit o selectie de modele de husa originala Samsung Galaxy S20 Ultra, precum si o multime de modele de la producatori de top, astfel incat sa poti alege cel mai bun raport calitate-pret.

In functie de modul in care folosesti telefonul, poti alege intre o husa de tip book sau carcasa. Iti recomandam sa folosesti o husa Galaxy S20 Ultra de tip book daca ai nevoie de o protectie completa smartphone-ului tau. Acest tip de husa permite accesarea rapida a functiilor telefonului si gestionarea apelurilor, mesajelor si notificarilor fara a ridica capacul husei, datorita ferestrei semi-transparente cu care este prevazuta husa. In cazul in care folosesti mai frecvent telefonul, iti recomandam o husa pentru Samsung Galaxy S20 Ultra de tip carcasa, ce permite accesarea rapida a display-ului telefonului.

Si materialul este foarte important atunci cand alegem o husa pentru telefonul nostrum, cele din silicon fiind recunoscute pentru faptul ca preiau socurile atunci cand telefonul este lovit, protejandu-l mai bine. Daca si aspectul husei este foarte important pentru tine, iti recomandam o husa din piele naturala la exterior.

Ai o multime de modele de huse pentru Galaxy S20 Ultra din care sa alegi pentru a-ti proteja cat mai bine smartphone-ul, alege modelul potrivit!

Esti de acord sa te anuntam cand avem campanii, promotii, noutati?

mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.