Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

Suporturi auto cu ventuza pentru telefoane

Pentru a folosi in siguranta telefonul atunci cand esti la volan, ai nevoie de un suport auto cu ventuza

11 produse

pe pagina
Crescator

11 produse

pe pagina
Crescator

Un suport auto cu ventuză este o soluție foarte practică de fixare a unui telefon. Dispozitivul poate fi montat pe bordul mașinii, pe birou sau chiar și pe suprafețe lucioase. Cele mai multe modele din oferta noastră sunt compatibile cu diferite tipuri de smartphone și au brațele ajustabile. În plus, suportul auto de telefon cu ventuză se poate roti la 360 de grade și se poate înclina la diferite unghiuri, garantând astfel o vizibilitate perfectă și utilizarea confortabilă a telefonului.

 

Unele dintre aceste suporturi auto sunt prevăzute și cu sistem de încărcare auto wireless. În acest fel, îți poți încărca telefonul în timp ce te afli la volan, prin simpla fixare a dispozitivului în suport. Singura condiție este ca modelul tău de smartphone să fie compatibil cu încărcarea wireless.

 

Suporturile auto cu prindere prin ventuză sunt foarte sigure, nu se deplasează în timpul mersului și nu se desprind de pe bord. De asemenea, nu te incomodează atunci când conduci și se pot dezlipi foarte ușor, dacă dorești să le muți, iar ventuza se poate reutiliza.