Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

Suporturi pentru telefoane cu prindere la grila de ventilatie

Filtreaza

6 produse

pe pagina
Crescator

6 produse

pe pagina
Crescator

Un suport auto pentru telefon este cea mai buna alegere daca vrei sa poti folosi dispozitivul in siguranta chiar si atunci cand conduci. Exista mai multe modele de suporturi auto: cu fixare mecanica sau electrica, cu prindere la sistemul de ventilatie sau pe bordul masinii. Astfel, in functie de necesitatile tale, poti alege tipul de suport auto care ti se potriveste cel mai bine.

Iti recomandam sa alegi din oferta noastra un suport auto cu prindere la ventilatie. Un dispozitiv de acest fel se fixeaza in grila de ventilatie a masinii cu ajutorul unor picioruse speciale, iar telefonul se va prinde de suport prin sistem magnetic sau printr-un sistem cu prindere electrica.

Indiferent ce model alegi, un suport de telefon cu prindere la ventilatie asigura o fixare perfecta a dispozitivului, astfel incat il vei putea folosi in siguranta si confortabil, pentru ca nu va ocupa spatiu pe bordul masinii. In plus, daca vrei sa-ti si incarci telefonul atunci cand esti in masina, poti alege un suport de telefon auto pentru grila de ventilatie care are si functie de incarcare wireless.