Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

Suporturi auto magnetice pentru telefoane

40 produse

pe pagina
Crescator

40 produse

pe pagina
Crescator

Daca vrei sa poti folosi telefonul mobil in siguranta atunci cand esti la volan, ai nevoie de un suport auto. In oferta noastra vei gasi foarte multe modele de suporturi pentru telefon, iar una dintre cele mai bune alegeri o reprezinta un suport auto magnetic. Aceste accesorii au dimensiuni foarte reduse, astfel incat nu-ti ocupa mult spatiu in masina si nici nu-ti obstructioneaza vederea prin parbriz.

Un suport magnetic pentru telefon se fixeaza la grila de ventilatie a masinii, cu autorul unor picioruse speciale. Telefonul va fi apoi atasat de acest suport printr-un sistem mangetic. In acest fel, dispozitivul va sta in siguranta, bine fixat si mereu la indemana, pentru a-l putea folosi in siguranta.

Poti alege insa si un suport auto magnetic care se fixeaza pe bordul masinii. Dispozitivul se va fixa cu ajutorul unui adeziv special foarte puternic, iar telefonul se va prinde apoi prin sistem magnetic de acest accesoriu. Datorita adezivului de calitate, suportul de telefon cu magnet poate fi folosit nu doar in masina, ci si la birou sau acasa, pentru ca se poate fixa foarte usor pe orice tip de suprafata.

Esti de acord sa te anuntam cand avem campanii, promotii, noutati?

mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.