Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

Suporturi de birou pentru telefoane

6 produse

pe pagina
Crescator

6 produse

pe pagina
Crescator

Pentru o utilizare cât mai confortabilă a unui smartphone sau a tabletei la serviciu, îți recomandăm un suport de telefon pentru birou. Acesta poate fi folosit atât la locul de muncă, cât și acasă, deoarece permite un acces mult mai sigur și mai practic la ecranul dispozitivului. Nu mai trebuie să ții telefonul sau tableta în mână atunci când scrii mesaje sau cauți informații online. Gadgetul tău va sta în siguranță, bine fixat, pe suportul de telefon pentru birou.

Suportul este fabricat din aliaj de aluminiu, iar zonele de contact sunt acoperite cu silicon, astfel încât să nu zgârie telefonul sau tableta și să nu alunece de pe birou. Acest model permite ajustarea unghiului de vizualizare, astfel încât să poți pune telefonul în poziția ideală, pentru o utilizare cât mai plăcută.

Un suport de birou este soluția perfectă pentru cei care folosesc telefonul sau tableta un timp mai îndelungat, ca să-și facă teme, să navigheze online sau pentru a viziona filme ori videoclipuri. Permite o poziția corectă a corpului și o accesare rapidă, comodă a dispozitivului. Suportul poate fi folosit pentru telefoane și tablete cu o diagonală a ecranului cuprinsă între 3 și 10.5 inci.