Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

Suporturi auto cu pahar pentru telefoane

1 Item

pe pagina
Crescator

1 Item

pe pagina
Crescator

Un suport de telefon cu pahar este solutia ideala daca iti doresti un produs 2 in 1, care sa asigure fixare pentru smartphone-ul tau, dar sa-ti ofere si un loc unde sa-si poti pune, in siguranta, cafeaua in fiecare dimineata. Suportul permite fixarea telefonului in locul unde este tinut in mod normal paharul, smartphone-ul fiind atasat de acesta. Telefonul poate sa fie fixat in pozitie verticala sau orizontala, astfel incat sa poti folosi ecranul asa cum doresti.

Acest suport auto de telefon cu pahar asigura o fixare foarte buna a dispozitivului, care va sta intr-o pozitie fixa, sigura, mereu la indemana. Suportul este compatibil cu orice model de smartphone cu diagonala de cel mult 6,5 inci. Acest suport se poate roti la 360 de grade, are prindere in 3 puncte si poate fi utilizat indiferent daca telefonul are sau nu o carcasa de protectie.

Prin urmare, daca iti doresti un suport auto practic si sigur, care sa-ti ofere posibilitatea de a utiliza si un pahar, acest model este alegerea perfecta.

Esti de acord sa te anuntam cand avem campanii, promotii, noutati?

mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.