Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

Suporturi auto cu pahar pentru telefoane

1 Item

pe pagina
Crescator

1 Item

pe pagina
Crescator

Un suport de telefon cu pahar este soluția ideală dacă îți dorești un produs 2 în 1, care să asigure fixare pentru smartphone-ul tău, dar să-ți ofere și un loc unde să-și poți pune, în siguranță, cafeaua în fiecare dimineață. Suportul permite fixarea telefonului în locul unde este ținut în mod normal paharul, smartphone-ul fiind atașat de acesta. Telefonul poate să fie fixat în poziție verticală sau orizontală, astfel încât să poți folosi ecranul așa cum dorești.

 

Acest suport auto de telefon cu pahar asigură o fixare foarte bună a dispozitivului, care va sta într-o poziție fixă, sigură, mereu la îndemână. Suportul este compatibil cu orice model de smartphone cu diagonală de cel mult 6,5 inci. Acest suport se poate roti la 360 de grade, are prindere în 3 puncte și poate fi utilizat indiferent dacă telefonul are sau nu o carcasă de protecție. 

 

Prin urmare, dacă îți dorești un suport auto practic și sigur, care să-ți ofere posibilitatea de a utiliza și un pahar, acest model este alegerea perfectă.