Termeni si conditii

ART 1. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro  și deține Marca de Încredere.


Acceptarea termenilor si conditiilor reprezinta un contract de vanzare-cumparare incheiat intre Client si SC ARCO EXPERT SRL, in calitate de detinator al site-lui si implicit al magazinului on-line, care se va numi in continuare Vanzator.

Datele Vanzatorului: 
SC ARCO EXPERT SRL, Str.Vulturilor 92, sect.3, Bucuresti
Tel: 021-3239440 sau 021-3239441
CUI-RO12652474, Nr. la Registrul Comertului J40/982/2000
Adrese e-mail: comenzi@arcoexpert.ro

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Andreea Munteanu, andreea.munteanu@arcoexpert.ro. Veti primi un raspuns in cel mult 48h lucratoare.


Acest contract de vanzare intre Client si Vanzator creaza drepturi si obligatii reciproce in sarcina ambelor parti.

Vanzatorul isi asuma dreptul de a realiza modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare, de aceea recomandam sa cititi cu atentie de fiecare data pentru a vedea conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

ART 2. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate.

ART 3. PROMOTII SI CONCURSURI
Vanzatorul isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

ART 4. MINORI
Vanzatorul nu vinde minorilor. Daca sunteti minor si accesati site-ul si doriti achizitionarea unor produse, rugati parintii sau tutorele legal sa confirme comanda. Atentie, in cazul unor comenzi trimise de catre minori, parintii vor fi responsabili pentru acceptarea comenzii !!!

ART 5. GRESELI DE TIPARIRE 
In cazul unor greseli de tiparire vis a vis de pret sau de detalii tehnice, Vanzatorul se obliga sa anunte Clientul care a comandat produsul in cel mai scurt timp si sa restituie acestuia banii in cazul in care nu s-a efectuat livrarea. In cazul in care livrarea a fost facuta si Clientul doreste returnarea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala Vanzatorului si de asemenea va fi restituita contravaloarea produsului.

ART.6. CONFIRMAREA COMENZII-INCHEIEREA CONTRACTULUI
Confirmarea comenzii de catre Client reprezinta implicit si acceptarea conditiilor si termenelor din contractul de vanzare cumparare. Data contractului este data confirmarii comenzii iar produsele trec in proprietatea Clientului in momentul platii integrale a comenzii.

ART 7. PROCEDURA DE COMANDA 
Toate produsele ce se doresc a fi achizitionate se vor pune in cos. 
La terminarea comandarii tuturor produselor dorite se finalizeaza comanda, se introduc datele personale si se confirma prin: 
- Email de confirmare: dupa trimiterea comenzii Clientul va primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele sale. 
- Contact telefonic: Clientul poate fi contactat telefonic de catre un operator al Vanzatorului pentru a stabili impreuna detalii legate de plata si livrare.

ART 8. PLATA
Plata se realizeaza astfel: 
1. Pentru Persoane fizice: plata se face in conturile firmei Vanzatorului sau ramburs la primirea produselor-valabil doar pentru clientii inregistrati,verificati de Vanzator si care sunt la mai mult de a doua comanda. 
2. Pentru Persoane juridice plata se face in numerar (cash) in momentul livrarii sau cu ordin de plata.

ART 9. LIVRAREA: MODALITATI SI TAXE

Termenul de livrare  pentru comenzi facute - in zilele lucratoare - pe site pana la ora 15 este de 24 ore pentru localitatile in care exista centru Fan Courier si maxim 48 ore pentru zonele limitrofe de livrare.

Taxa de transport pentru livrarile in tara, este:

- 16 lei (vezi mai jos) pt comenzile sub 150 lei (cu TVA) - se achita de catre Client si se include in valoarea facturii. 
- 0 lei (suportata de noi) pt comenzile din tara, mai mari de 150 lei (cu TVA)

 Taxa de transport pentru livrarile in Bucuresti, este: 

- 10 lei pt comenzile din Bucuresti, mai mici de 150 RON (cu TVA). 
- 0 lei (suportata de noi) pt comenzile din Bucuresti, mai mari de 150 RON (cu TVA). 


ART 10. RETURNAREA SAU REFUZAREA MARFII 
Vanzatorul garanteaza ca produsul primit este cel a carui poza este expusa pe site si corespunde caracteristicilor. Puteti solicita detalii suplimentare inainte de comanda. Produsele comandate nu pot fi returnate decat in cazul in care sunt defecte.

Refuzul nejustificat de receptie a bunurilor comandate de catre Client si implicit a efectuarii platii catre companie da dreptul acesteia sa solicite de la Client repararea tuturor prejudiciilor cauzate, inclusiv plata beneficiilor de care compania a fost lipsita.


ART 11. DREPTURI DE AUTOR SI DE FOLOSINTA A CONTINUTULUI

Intregul continut al site-ului BRANDGSM.RO este proprietatea ARCO EXPERT SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Continutul este creat intern de catre echipa BrandGSM.ro sau pus la dispozitie, cu drept de folosinta, de catre furnizor / producator. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor sau doriti sa utilizati continut de pe site-ul BrandGSM.ro va rugam sa ne contactati la adresa comenzi@brandgsm.ro.

ART 12. GARANTII
Conform legii.

ART 13. LITIGII
Orice litigiu se va incerca a se solutiona pe cale amiabila, prin intelegere intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va solutiona in instanta de catre judecatoria de pe raza teritoriala a Vanzatorului.

ART 14. REGULAMENT CONCURS ,,Inscrie-te si CASTIGA UN iPHONE X”

14.1. Organizator si durata concursului

Concursul ,,Inscrie-te si CASTIGA UN iPHONE X” este organizat de  BRANDGSM (ARCO EXPERT SRL) si se desfasoara in perioada 20 septembrie – 16 noiembrie 2017.

14.2. Inscrierea

Pentru a intra in concurs participantii trebuie sa se inscrie accesand link-ul din Facebook Add/Post: https://goo.gl/FJUwBw. Inscrierea din alte surse decat respectivul link nu va fi luata in considerare. Inscrierea se poate face pana cel tarziu 16 noiembrie 2017, ora 23:59.

 La concurs pot participa persoanele care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

- sunt persoane fizice cu varsta de peste 18 ani cu domiciliul pe teritorul Romaniei

- s-au inscris cu o adresa de e-mail valida la concurs accesand link-ul din Facebook Add/Post: https://goo.gl/FJUwBw. Inscrierea este inregistrata daca sunt parcursi toti pasii.

- sunt de acord sa primeasca informatii comerciale pe adresa de e-mail inscrisa in concurs.

- nu sunt angajati ARCO EXPERT SRL, ai societatiilor implicate in organizarea concursului, sau rude de gradul I ai acestora.

14.3. Date personale si confidentialitate

Prin participarea la concursul ,,Inscrie-te si CASTIGA UN iPHONE X”, participantii isi dau acordul sa intre in baza de date a ARCO EXPERT SRL in vederea atriburii premiului, publicitatii aferente concursului si in vederea transmiterii de mesaje publicitare ulterior concursului. Politica de confidentialitate poate fi consultata pe site-ul brandgsm.ro: https://brandgsm.ro/politica-de-confidentialitate.

14.4. Extragerea si premiile

Extragerea va avea loc in data de 17 noiembrie 2017. Selectarea castigatorului se va face prin intermediul site-ului random.org. Pentru veridicitatea extragerii aceasta va fi filmata si postata pe pagina oficiala de Facebook BRANDGSM.

Se vor extrage si doua rezerve, in cazul in care castigatorul nu respecta conditiile sau nu poate fi contactat.

! Premiul consta intr-un telefon iPhone X Silver 64 GB ce va fi livrat castigatorului dupa ce modelul va fi disponibil in magazinele de specialitate din Romania ! 

14.5. Desemnarea castigatorului si ridicarea premiului

Castigatorul va fi anuntat in cadrul unei postari pe pagina oficiala de Facebook BRANDGSM, cel mai tarziu in data de 24 noiembrie 2017. Ulterior se va verifica daca acesta indeplineste toate conditiile necesare validarii. Daca acestea sunt indeplinite, castigatorul va fi contactat pe adresa de e-mail furnziata de acesta prin inscrierea in concurs, de un reprezentat ARCO EXPERT SRL pentru a se stabilii detaliile.
Participantul declarat castigator trebuie sa transmita in termen de 3 zile lucratoare de la primirea mail-ului informatiile solicitate (Copie CI / BI, adresa de livrare a premiului). In cazul in care acesta nu raspunde in termenul dat sau nu respecta toate conditiile de validitate se va contacta urmatoarea persoana extrasa ca rezerva, in aceleasi conditii.

Premiul se livreaza in maxim 30 zile de la extragerea castigatorului cu conditia ca acesta sa fie disponibil in magazinele de specialitate. In cazul in care premiul nu este disponibil in Romania, termenul de livrare a premiului se modifica in 30 zile de la intrarea in stocul magazinelor de specialitate.