IPhone 12 Mini

19 produse

pe pagina
Crescator

19 produse

pe pagina
Crescator

Noul model de iPhone: 12 Mini, a aparut in 2020 fiind un produs foarte cautat al momentului, cat si in prezent. Cu functii si aplicatii moderne, telefonul are camere puternice potrivite pentru selfies si peisaje. Poate avea 64 GB, 128 GB si chiar 256 GB memorie interna si optiunea de fast wireless charging.

iPhone 12 Mini este un produs puternic, ce are nevoie de protectie de calitate, pentru ca durabilitatea sa si rezistenta impotriva socurilor si a zgarieturilor sa fie performanta. Brand GSM ofera folie iPhone 12 mini de la producatori renumiti, precum Devia si Lemontti.

Foliile de protectie iPhone 12 Mini acopera intreaga suprafata a telefonului, marginile fiind rontunjite pentru o aplicare cat mai facila, iar acestea sunt albe sau negre. Sunt realizate din sticla temperata, adica securizata, fiind foarte rezistente la zgarieturi, lovituri sau alte socuri.

Produsele nu afecteaza sensibilitatea sau timpul de raspuns al touchscreen-ului telefonului, iar imaginile si gama cromatica nu vor fi influentate de atasarea foliei. Totodata, foliile protejeaza informatiile stocate pe device, datorita functiei de anti-glare.

In functie de specificatii, foliile iPhone 12 Mini au preturi variate, competitive si potrivite pentru fiecare buzunar; acestea pornind de la suma de 39 lei. Instalarea lor se realizeaza usor si intr-un timp foarte scurt. Setul ofera servetele pentru stergerea urmelor nedorite si pentru inlaturarea prafului inainte de a aplica accesoriul.

Alaturi de o folie pentru iPhone 12 Mini de calitate, protejeaza-ti telefonul cu o husa ce-l va feri de zgarieturi, uzura si socuri. Este realizata dintr-un material flexibil, care nu va permite produsului sa alunece. Husa este disponibila in mai multe culori, precum negru, albastru sau rosu.

Daca doresti ca telefonul tau iPhone 12 Mini sa iti fie alaturi o perioada lunga de timp si sa functioneze la capacitate maxima, fereste-l de lumina directa a razelor solare, de temperaturile extreme, zgarieturi si socuri, printr-o folie de protectie pentru display, pentru camera principala si cu ajutorul unei huse puternice.

Esti de acord sa te anuntam cand avem campanii, promotii, noutati?

mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.