Folii Galaxy S21

7 produse

pe pagina
Crescator

7 produse

pe pagina
Crescator

Acum ca ti-ai achizitionat telefonul mult dorit, trebuie sa te si asiguri ca nu i se va intampla nimic. Accidentele sunt parte din viata de zi cu zi, asadar trebuie sa iei masuri suplimentare. In cazul in care ai achizitionat un telefon samsung S21, o folie S21 va fi mai mult decat necesara. Din fericire, BrandGSM ti-a pregatit deja cateva modele.

De exemplu, folia samsung S21 din sticla temperata securizata, extrem de rezistenta atat la socuri cat si la zgarieturi. Protectia de lunga durata asigurata de un astfel de material este exact ceea ce aveai nevoie. In plus, datorita proprietatilor acesteia, confidentialitatea nu va fi compromisa. Vizibilitatea ecranului se va pastra doar la un unghi de 90 de grade, astfel vei putea sa scrolezi linistit in metrou fara ca cineva sa participe la sesiunea de lectura. Toate produsele din aceasta categorie sunt usor de instalat si durabile. In plus, pretul foliei samsung S21 este deosebit de accesibil, transportul fiind de asemenea gratuit.

Opteaza pentru o folie din sticla securizata daca vrei sa te bucuri de o duritate de trei ori mai mare decat a foliilor obisnuite PET, o claritate de inalta definitie, strat anti praf, margini rotunjite 3D si design elegant, ultra-subtire. Evident, toate produsele din aceasta categorie sunt dedicate Samsung Galaxy S21.

Nu uita de claritatea HD si avantajul de a pastra senzitivitatea obisnuita a ecranului. In plus, anumite modele sunt special concepute pentru a se potrivi cu diverse carcase, asadar poti fi sigur ca telefonul tau va fi protejat indiferent de conditii. Nu in ultimul rand, anumite modele din oferta BrandGSM de folii samsung S21 beneficiaza de compatibilitate cu Senzorul Sonic 3D incorporat in display-ul telefonului, primul de acest tip din lume. Descopera acum foliile de la producatori de renume mondial precum Lemontti si Eiger. Cat valoreaza pentru tine protectia telefonului tau?

Esti de acord sa te anuntam cand avem campanii, promotii, noutati?

mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.