Suporturi

Suporturi telefoane si tablete - BrandGsm - Partenerul tau de incredere

427 produse

Page
pe pagina
Crescator

427 produse

Page
pe pagina
Crescator

Suporturile pentru telefoane si tablete sunt accesorii indispensabile pentru o utilizare sigura si confortabila a dispozitivelor. Iti oferim cele mai bune modele de suporturi auto cu prindere magnetica, electrica, prin ventuza sau la tetiera, in functie de preferintele si nevoile tale. In plus, la noi vei gasi si suporturi pentru telefoane si suporturi pentru tablete concepute speciale pentru fixarea pe bicicleta.

De asemenea, in oferta noastra vei gasi foarte multe modele de suporturi tip popsockets, in diferite culori, cu desene si mesaje amuzante, ideale atat pentru adulti, cat si pentru copii sau adolescenti.

Suporturile popsockets PopTop sunt accesorii care se folosesc impreuna cu popsockets PopGrip. Ele se extind si se restrang prin intermediul unui sistem tip acordeon, iar atasarea de PopGrip se face printr-o simpla rasucire. PopTop este de fapt partea superioara a unui popsockets, in timp ce PopGrip este partea cu adeziv, care se fizeaza pe telefon sau tableta.

O alternativa la popsockets sunt suporturile tip inel, care se fixeaza cu ajutorul unui adeziv special pe spatele telefonului si asigura o manevrare sigura si foarte confortabila.

Esti de acord sa te anuntam cand avem campanii, promotii, noutati?

mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.